+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

PAPAJA e thatë - Papaya dried Net: 100 gr

1.60 €

• Papaja i takon familjes së Pjeprit dhe hyn në mesin e frutave tropikale. Është burim i pasur i vitaminave A dhe C si dhe shumë vitaminave tjera. Ka përqindje të lartë të mineralit të kaliumit si dhe përmban proteina dhe fibra. DOBITË: • Mbron dhe forcon sistemin imunitar. Parandalon kancerin. Është një fryt që jep energji, për këtë arsye ndihmon në zhvillimin e fëmijëve, shtatzënave dhe gjidhënëseve. Është njëri nga frytet që tretet më së lehti në organizëm si dhe ndihmon tretjen e ushqimeve të tjera. Në konsumim të rregulltë ndihmon shërimin e kapsllëkut, hemorroideve dhe diarres kronike. Parandalon parazitët e zorrëve. PËRDORIMI: • Preferohet të konsumohet në mëngjes bashk me qumësht. 10-20 gr Papaja bashk me 1 gotë qumësht bluhet në blender dhe pihet para buke. Personat të cilët janë në regjim dietale u preferohet pasdite ta konsumojnë papajën në mes të ngrënieve nga 20-30 gr. KUNDËREFEKTET: • Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €