+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

MANGO e thatë - Mango dried Net: 100 gr

1.60 €

• Përmban sheqerna, vitaminat A, C dhe E. Përmban kalium, hekur dhe fibra, poashtu acidin tartarik, acid malik dhe në sasi të vogël acid citrik. DOBITË: • Antioksidant i fuqishëm. Pastron gjakun. Lehtëson tretjen. Neutralizon acidet e ushqimeve. Rregullon punën e veshkave. Është i dobishëm për shëndetin e lëkurës dhe flokëve. PËRDORIMI: • 30-50 gr Mango preferohet të hahet në ditë para ose pas buke. KUNDËREFEKTET: • Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

MANGO e thatë - Mango dried Net: 100 gr

1.60 €