+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

ANANASI i thatë - Ananas dried Net: 100 gr

1.60 €

• Ananasi tani më që e njohim si një fryt tropikal, përmban një enzimë të quajtur Bromelain që ndihmon tretjen e ushqimeve me mish si dhe mbron nga kanceri. Ananasi i freskët përmban përqindje të lartë të vitaminës C por pas tharjes i ruan gjitha vitaminat pos vitaminës C, përmban minerale si hekur, kalcium, vitaminat A dhe B. DOBITË: • Jep ndjesin e ngopjes. Fut në punë lukthin dhe zorrët. Rregullon acidin e lukthit. Pastron rrugët e qarkullimit të gjakut në tru. Rrit qarkullimin e gjakut në tru. Mbron kundër kancerit. Ul tensionin dhe yndyrën në gjak. Parandalon grumbullimin e yndyrës në trup. Pakëson celulitin. Diuretik (nxit urinimin). PËRDORIMI: • 20-30 gr mund të hahen 2 herë në ditë para buke. KUNDËREFEKTET: • Nuk ka nddonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €