+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

VAJ KANELLE – Cinnamon oil - Gencay Net: 20 ml

9.70 €

VETITË: • Ky vaj ka veti antibakteriale, antimikrobiale, antifungale, antikoagulim, është astringent, stimulues, ftohës dhe karminativ. PËRFITIMET SHËNDETËSORE: • Vaji esencial i kanellës shpesh përdoret si një tonik (ripërtëritës) i trurit, për probleme të frymëmarrjes, për infeksionet e lëkurës, për të pastruar gjakun dhe për problemet e qarkullimit të gjakut, për të shëruar plagët, për lehtësim të dhembjeve, për çrregullime të menstruacioneve, për çrregullime të zemrës, për nënat që ushqejnë fëmijën me gji, për shërimin e diabetit , kancerit të zorrës së trashë, mostretjes (dispepsisë) dhe si një lehtësim për erën e keqe të gojës apo trupit. DOBITË: • Sëmundjet bakteriale, mikrobiale dhe kërpudhore. Rekomandohet të përdoret kundër infeksioneve të përgjithshme të zorrëve. Parandalon kancerin e zorrës. Ul dhe stabilizon sheqerin në gjak. Ka efekte sedative. Afrodiziak. Ka efekte përforcuesi. Hollon gjakun. Rrit qarkullimin e gjakut. Ul rrezikun e sulmit në zemër. Largon toksinat. Rregullon funksionet nervore dhe të mendjes. Forcon kujtesën. Rregullon koncentrimin. Ndihmon kundër depresionit dhe problemeve psikologjike. Ndihmon kundër dhembjeve të muskujve dhe të kyqeve (nyjeve). Shëron dhembjet e reumatizmit. Pastron këlbazën. Freskon dhe zhduk erën e keqe të gojës. Ndalon (ndërpret) gjakderdhjen. Shpejton shërimin e varrave. I dobishëm në çrregullime menstruale. Ndërpret rrjelljen vaginale. Dermal mund të përdoret kundër kruarjeve dhe pickimit të insekteve. Jep efekte të silikonit në buzë, nëse lyhet rregullisht në buzë do ta shifni që fryhen (bymehen) ato. Mund të përdoret si esencë për pasta dhe ëmbëlsira. PËRDORIMI: • Oral (duke pirë), në 1 fingjan me ujë pikohet 1-2 pika dhe pihet 3 herë në ditën nga një doze e tillë. Dermal (duke lyer)për dhembje 5-6 pika përdoren në formë masazhi. Për varra, infeksione, rrjellje, gjakderdhje, në një copë pambuku pak të lagur me ujë pikohen 3-4 pika vaj Kanelle dhe aplikohet në formë masazhi ose kompresi. Për fryherjen e buzëve, çdo mbrëmje 1 orë para gjumit lyhen nga 2-3 pika vaj Kanelle në buzë. Për dezinfektim dhe aromatizim të ajrit, në difuzer ose në një enë me ujë që avullon pikohen 7-8 pika. KUJDES: • Gratë shtatzëna nuk duhet ta përdorin. Mund të ketë efekte negative në lëkurë nëse përdoret në formë të koncentruar (pa u përzier me njërin nga vajrat bazë). Prandaj, vaji i kanellës duhet të përdoret në formë të zbutur. Mos aplikoni vajin e kanellës në fytyrë apo në zona të tjera të ndjeshme pa e holluar ate.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

VAJ KANELLE – Cinnamon oil - Gencay Net: 20 ml

9.70 €