+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

VAJ I FARAVE TË HITHRËS

11.00 €

VAJ I FARAVE TË HITHRËS 20 ml Qmimi 11.00 € transporti gratis • Vaji farave të Hithrës i nxjerrur me shtypje të ftohtë përmban Kripëra kaliumi, acide organike, histamine dhe acetilkolin. DOBITË: • Forcon imunitetin. Rrigjeneron dhe rrit sasin e qelizave të kuqe të gjakut. Pastron gjakun. Pastron këlbazën. Rrit rezistencën e trupuit ndaj baktereve dhe infeksioneve virale. Zvogëlon miomat. Është i dobishëm kundër sëmundjeve të shpretkës. Shëron ulcerat. Ndërpret gjakderdhjen e hundës. Zbraz rërën nga veshkat. Ndihmon në shërimin e varrave të ekcemës. Lehtëson dhimbjet reumatike dhe ato të përbashkëta. Rregullon periudhën mensturale. Forcon strukturën e flokëve. Parandalon rënien e flokëve. PËRDORIMI: • Oral (duke pirë); Në 1 fingjan me ujë ose 1 kock sheqer pikohen 3-4 pika dhe pihet. 2 herë në ditë para buke. Dermal (duke lyer); përdoren 5-6 pika në formë masazhi. Në rrënjë të flokëve përdoren 8-10 pika duke bërë friksion me maje të gishtave. KUNDËREFEKTET: • Nuk duhet të tejkalohen dozat e caktuara.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

VAJ I FARAVE TË HITHRËS

11.00 €