+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

VAJ EUKALIPTI – Eucalyptus oil

11.50 €

VAJ EUKALIPTI – Eucalyptus oil 20 ml Qmimi 11.50 € transporti gratis/ Hemani 30ml 1.30 euro plus transporti • Vaji Eukaliptit përmbanë tanin, rrëshirë, okaliptol dhe glykozite flavonike. VETITË: • Vaji esencial i eukaliptit ka një numër të cilësive të rëndësishme, duke përfshirë vetitë anti-inflamator, antispazmatik, antiseptik, antibakterial, dekongestant, deodorant dhe stimulues. PËRFITIMET SHËNDETËSORE: • Vaji esencial i eukaliptit është shumë i dobishëm në trajtimin e problemeve të frymëmarrjes, të plagëve, të dhimbjeve të muskujve, të lodhjes mendore, mandej për kujdesin dentar, për kujdesin e lëkurës, si dhe për shërimin e diabetit, etheve (temperaturës së trupit) dhe eliminimin e krimbave të zorrëve. DOBITË: • Shëron infeksionet e hundës dhe fytit. Ndërpret kollën. Pastron sinusat. Përdoret në sëmundjet e rrugëve të frymëmarrjes si bronkiti, astma, gripi dhe ftohja. Ka ndikime pozitive kundër sëmundjes së sheqerit. Shëron infekcionet në zgavrën e gojës dhe mishit të dhëmbëve. I dobishëm nkundër rënies së flokëve dhe zbokthit. Çliron muskujt. Mbyt mikrobet. Përdoret kundër dhimbjeve reumatike. Kundër celulitit. Ndihmon sistemin e tretjes, përdoret kundër kapsllëkut. Diuretik (nxit urinimin). Pastron kanalet urinare. PËRDORIMI: • Oral (duke pirë); Në 1 fingjan me ujë pikohen 2 pika, ëmbëlsohet me mjaltë dhe pihet 1-2 herë në ditë para buke. Dermal (duke lyer); 4-5 pika përdoren në formë masazhi dhe për sinusa 6-7 pika në formë inhalimi si antiseptik përdoret. Për sinusa, mund të pikohen 2 pika në një shkopth me pambuk, dhe lyhet mbrenda hundës. KUNDËREFEKTET: • Nuk duhet të tejkalohen dozat e caktuara. Nëse merret në sasi të mëdha, vaji i eukaliptit mund të jetë helmues. Ai gjithashtu mund të ndërveprojë me barna të tjera farmaceutike. Për disa njerëz me ndjeshmëri të lartë alergjike, vaji i eukaliptit mund të jetë shkaktar i dermatozave, të cilat mund të jenë shumë të pakëndshme, apo edhe të rrezikshme. Para fillimit të çdo trajtimi me vaj eukalipti, konsultohuni me mjekun tuaj, apo kryeni një test për alergji me 1 pikë vaj në një pjesë të trupit.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

VAJ EUKALIPTI – Eucalyptus oil

11.50 €