+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

VAJ KARROTE – Carrot oil

8.50 €

VAJ KARROTE – Carrot oil 20 ml Qmimi 8.50 € transporti gratis DOBITË: • Antiseptik dhe antiviral. Forcon trupin. Rigjeneron qelizat. Pastron gjakun. Rrit fuqin e vizionit (shikimit). Ndihmonë në përmirsimin e kolesterolit dhe në formimin e gjakut. Përdoret në pagjakësi (anemi). Poashtu është i mirë për telat e zërit. Shëron tkurrjen e zërit. Përdoret kundër astmës, bronkitit dhe tuberkulozës. Rrit prodhimin e qumështit tek gjidhënëset. Diuretik (nxit urinimin). Përdoret kundër dhembjes së veshkave. Forcon mishin e dhëmbëve. Shëron kapsllëkun. Përdoret për shërimin e infeksioneve të ndryshme të zorrëve. I dobishëm kundër diarresë që shifet tek fëmijët. Ndërpret gjakderdhjen e zorrëve. Parandalon dëmtimin e lëkurës. Ringjallë lëkurën. Heq rrullat rreth qafës dhe fytyrës. Ndihmon në shërimin e djegieve të diellit. Rrit imunitetin e trupit kundër rrezeve ultraviolet (UVA). Kombinohet në përzierjet e vajrave për rrezitje. PËRDORIMI: • Oral (duke pirë); Në 1 gotë caji me ujë pikohen 3-4 pika dhe pihet 1 herë në ditë. Dermal (duke lyer); 5-6 pika përdoren duke u lyer në formë masazhi 5-6 minuta. PËRZIERJA PËR RREZITJE: • Në sasi të njëjtë përzihen vaj Arre,vaj Bajameje,vaj Kakaoje,vaj Kajsie,vaj Lajthie dhe vaj Karrote. • Të gjitha vajërat përzihen në një enë (preferohen enë qelqi) dhe mbyllet me kapak. Mund të lyhet në lëkurë sa herë që dëshirohet. KUNDËREFEKTET: • Nuk duhet të tejkalohen dozat e caktuara.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

VAJ KARROTE – Carrot oil

8.50 €