+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

VAJ GRURI – Wheat oil

7.50 €

VAJ GRURI – Wheat oil 20 ml Qmimi 7.50 € transporti gratis • Vaji Grurit veqanërisht ka përmbajtje të lartë të vitaminës E. Përmban vitamin B dhe minerale. DOBITË: • Rigjeneron qelizat. Lëkurës së fytyrës dhe trupit u a përmbush nevojat e vitaminës E. Largon njollat në lëkurë të fytyrës dhe trupit. Zbukuron lëkurën, e ushqen dhe e bën më të lëmueshme. Ngadalëson efektet e plakjes dhe ndihmon në heqjen e rrudhave. Parandalon zbokthin, flokëve u jep forcë, shkëlqim dhe i zbutë ato. Poashtu është i dobishëm për flokë dhe lëkurë të ndjeshme dhe të dëmtuar. Forcon trurin dhe syrin. Zbutë nervat dhe përdoret kundër lodhjes psiqike. Parandalon kapsllëkun, bën që zorrët të punojnë më mirë. Përdorimi i rregullt oral (duke pirë), një kohë të gjatë rrit peshën. Në kombinim me vajra tjera përdoret kundër celulitit, djegieve, varrave dhe problemeve tjera në lëkurë. PËRDORIMI: • Oral (duke pirë); në 1 fingjan me ujë pikohen 1-2 pika dhe pihet. Dermal (duke lyer); për flokë duke bërë friksion me maje të gishtave, në lëkurë duke bërë masazh 4-5 pika përdoren.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

VAJ GRURI – Wheat oil

7.50 €