+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

VAJ PISHE Terpentinë– Pine Terpentine oil

3.90 €

VAJ PISHE Terpentinë– Pine Terpentine oil 50 ml Qmimi 3.90 € plus transporti DOBITË: • Stimulon qarkullimin e gjakut në rrënjë të flokëve. Parandalon rënien e flokëve. Zhduk zbokthin dhe forcon rrënjën e flokëve. Ndihmon në zgjatjen më të shpejtë të flokut. Parandalon shumimin e mikroorganizmave në rrënje të flokëve. PËRDORIMI: • Dermal (duke lyer); Disa pika në rrënjë të flokëve lyhen duke bërë friksion me anë të gishtave, qëndron së paku 1 orë pastaj lahet. Për rezultate më të mira vaji Pishës kombinohet me vaj Lajthie, vaj Bajameje, vaj Arre në sasi të barabarta. Për kujdesin e flokëve, në një shishe bosh përzihet vaj Pishe me vaj Bajameje në sasi të barabart, kombinimi mund të lyhet në rrënjë të flokëve dhe në gjithë flokët, qëndron së paku 1 orë. Vaji Pishës nëse përzihet në shampo, largon efektet e dëmshme të shampove si dhe rrit efikasitetin e tyre. Për një shampo 400ml hidhet një kapak i shishes së vajit. Përdorimi për flokë të lyrshme (yndyrshme) dhe të pa jetë: • Përzihen vaj Pishe terpentin 50 ml, vaj Portokalli 10 ml, vaj Dafine 10 ml, vaj Rozmarine 10 ml, vaj Kamomili 5 ml dhe vaj Mersine 5 ml. Përzierja lyhet duke i ngopur rrënjën dhe fijet e flokëve. Qëndron së paku 1 orë dhe lahet. Përdoret 3-4 herë gjatë javës.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

VAJ PISHE Terpentinë– Pine Terpentine oil

3.90 €