+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

VAJI I PEMËS SË ÇAJIT - Tee tree oil

10.50 €

VAJI I PEMËS SË ÇAJIT - Tee tree oil Gencay 20 ml Qmimi 10.50 € transporti gratis VETITË: • Vaji esencial i pemës së çajit është antibakterial, antimikrobial, antiviral, fungicidal, insekticid, antiseptik, balsamik, cikatrisant, ekspektorant, stimulues dhe djersitës (sudorifik) në natyrë. PËRFITIMET SHËNDETËSORE: • Ky vaj është përdorur shpesh për të shëruar infeksionet bakteriale, mikrobiale apo virale, ndërsa gjithashtu përdoret për të mbrojtur plagët nga pezmatimet, për të përshpejtuar shërimin e plagëve, për të hequr shenjat dhe mbresat si dhe për të vrarë insektet. DOBITË: • Është një antiseptik i fuqishëm. Shëron aknet dhe puçrrat në fytyrë. Përdoret për të shëruar plagët, djegiet, prerjet, fshikëzat, lythat, kërpudhat, kafshimet e insekteve. Rekomandohet në trajtimin e problemeve të lëkurës. Përdoret për të pastruar plagët e infektuara dhe për të trajtuar shenjat e plagëve në trup. Shëron kërpudhat. Ndihmon në zhdukjen e njollave të lëkurës. Është mjaft i dobishëm në trajtimin e hemorroideve, infeksioneve të rrugëve të frymëmarrjes dhe të sistemit imunitar. Ka efekte pozitive në trajtimin e gripit, ftohjes, rrufës. Përdoret për zhdukjen e morrave dhe pleshtave. PËRDORIMI: • Dermal (duke lyer): 5-6 pika përdoren në formë masazhi 2 herë në ditë. Lythat: Lyhen nga 2-3 pika, dy herë në ditë. Morat, thërijat: Flokët lahen, fshihen mirë dhe pas tharjes vaji aplikohet në mbrëmje nga 10-15 pika në rrënjë të flokëve duke bërë masazh me gishta dhe qëndron tërë natën, në mëngjes lahen. Kërpudhat (Era e rëndë) e këmbëve: Këmbët lahen, fshihen mirë dhe pas tharjes vaji aplikohet në mbrëmje nga 5-6 pika në pjesët e prekura të këmbës dhe qëndron tërë natën, në mëngjes lahen. KUJDES: • Vaji esencial i pemës së çajit është një agjent i fuqishëm për shëndet më të mirë, por ai duhet të përdoret vetëm nga jashtë dhe kurrsesi nuk duhet të pihet. Ashtu si me çdo ilaç të ri bimor ju duhet të konsultoheni me një profesionist të trajnuar mjekësor përpara se ta përdorni atë.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

VAJI I PEMËS SË ÇAJIT - Tee tree oil

10.50 €