+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

VAJ DRU SANDALI – Sandalwood oil

8.90 €

VAJ DRU SANDALI – Sandalwood oil Gençay 20 ml Qmimi 8.90 € transporti gratis • Vaj dru Sandali, përfitohet me metodën e destilimit nga rrënja dhe trungu i pemës. Dru Sandali është një pemë tropikale me aromë të këndshme. Pema mund të jetojë deri në 100 vjet, 3 vjet pas mbjelljes fillon të jep fruta. Vaji dru Sandalit me strukturën cilësore ashtu si përdoret komercialisht poashtu përdoret edhe në fushën e mjekësisë. Përdoret në fushën e kozmetikës, parfumeris, sapunëve, maskave të lëkurës. VETITË: • Vaji esencial i dru sandalit përdoret si një antiseptik, anti-inflamator, antiflogistik, antispazmatik, astringent, cikatrisant, karminativ, diuretik, dezinfektues, emolient, ekspektorant, hipotensiv, përforcues të kujtesës, sedativ dhe si një substancë tonike. PËRFITIMET SHËNDETËSORE: • Vaji esencial i dru sandalit mbron plagët nga infeksionet, qetëson inflamacionet, zbut spazmat, forcon mishin e dhëmbëve dhe parandalon rënien e flokëve. Ai gjithashtu ndalon hemorragjinë, shëron plagët dhe shenjat, heq gazet, nxit urinimin, lufton infeksionet, dhe e mban lëkurën të butë. Së fundi, vaji esencial i dru sandalit tradicionalisht është përdorur për të shëruar kollën dhe ftohjen, për të ulur presionin e gjakut, për të forcuar kujtesën, për të zbutur çrregullimet nervore dhe inflamacionet si dhe për të forcuar sistemin imunitar. DOBITË: • Zbut dhe njomëson lëkurën. Preferohet për lëkura të thata. Për të çarat e thembrave është zgjillje ideale. Antidepresant, përdoret kundër stresit dhe pagjumësis. Ul temperaturën. Afrodiziak natyral. Çliron muskujt, zbut dhembjen e muskujve. Përdoret në ftohjen e belit. I dobishëm për stomakun. Heq gazet. Përdoret kundër diarres. Pastron këlbazën. I dobishëm për mushkëritë. Si antiseptik i fuqishëm, lufton infeksionet, shëron varrat, plagët, shenjat, djegiet. PËRDORIMI: • Oral (duke pirë); në një fingjan me ujë pikohen 2 pika vaj dhe pihet, përdoret 3 herë gjatë ditës nga një dozë e tillë. : Dermal (duke lyer); 4-5 pika lyhen në lëkurë duke bërë masazhë të mjaftueshme. KUJDES: • Vaji esencial i dru sandalit s’ka efekte anësore. Për aplikim në lëkurë rekomandohet që ai të përdoret i holluar ose para se të përdoret të kryhet testi alergjisë në një pjesë të lëkurës.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

VAJ DRU SANDALI – Sandalwood oil

8.90 €