+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

VAJ FARE GJEMB GOMARI (Gjembaçi)- Thistle seed oil

9.50 €

VAJ FARE GJEMB GOMARI (Gjembaçi)- Thistle seed oil 50 ml Qmimi 9.50 € transporti gratis - 250 ml Qmimi 30 € transporti gratis DOBITË: • Antioksidant i fuqishëm. Forcon Imunitetin. Sëmundjet e mëlçisë (hepatiti A, B dhe C, dështimi, yndyrosja, ciroza, verdhëza). Dëmtimet e mëlçisë të shkaktuara nga duhani, kimikatet, ilaqet. Skuqjet në fytyrë të shkaktuara nga alkooli. Ul temperaturën (ethet). Zbutë gjoksin, nxjerrë këlbazën. Sëmundjet funksionale të fshikëzës së tëmthit dhe kanaleve të tëmthit. Menstruacionet me vonesë. PËRDORIMI: • Oral (duke pirë) 1 lugë e vogël pihet në mëngjes esëll. Për sëmundjet e rënda të mëlçisë mund të pihet 2 herë në ditë nga 1 lugë e vogël para buke. KUNDËREFEKTET: • Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara. Gratë shtatzëna nuk duhet ta përdorin.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

VAJ FARE GJEMB GOMARI (Gjembaçi)- Thistle seed oil

9.50 €