+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

VAJ I PJEPRIT TË HIDHUR (Kudretnari) – Bitter Melon oil

5.50 €

VAJ I PJEPRIT TË HIDHUR (Kudretnari) – Bitter Melon oil 50 ml Qmimi 5.50 € plus transporti DOBITË: • Antikancerogjen. Ulcerat në stomak. Urthi (thartësira e tepërt). Gastriti dhe refluksiti. Infeksionet e stomakut. Gazrat e stomakut dhe zorrëve. Infeksionet në zorrët e trasha dhe të holla. Infeksionet në zorrët dymbëdhjet-gishtnore (duodenum). Hemorroidet. Varrat, plagët dhe djegiet. PËRDORIMI: • Oral (duke pirë) 1 lugë e mesme (lugë e sheqerit) pihet në mëngjes esëll. Dermal (duke lyer) 5-6 pika lyhen në formë masazhi. Hemorroidet; pihet 1 herë në ditë dhe lyhet rreth dhe pak mbrenda, 1-2 herë në ditë. KUNDËREFEKTET: • Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

VAJ I PJEPRIT TË HIDHUR (Kudretnari) – Bitter Melon oil

5.50 €