+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

VAJ BALÇI / Kantaroni (Lulebalsami i verdhë) - St. John's Wort oil

5.00 €

VAJ BALÇI / Kantaroni (Lulebalsami i verdhë) - St. John's Wort oil Gençay 50 ml Qmimi 4.50 € plus transporti - 250 ml Qmimi 15.70 € transporti gratis DOBITË: • Rigjeneron qelizat dhe bën që varrat dhe nxierjet të shërohen me shpejtësi. Njollat (shenjat) në lëkurë. Hemorroidet (majasëlli brendshëm). Lehtëson tretjen dhe çliron spazmet (gërçet e zorrëve). Përshpejton shërimin e ulcerës dhe gastritit. Varrat dhe djegiet, i shëron pa lënë shenja. Antiseptik (antimikrobial). Ndalon gjakderdhjen me shpejtësi. Largon krimbat e zorrëve.Efektiv tek skuqjet e foshnjeve. Atyre që nuk u ngrohen duart e këmbët verë e dimër. Parandalon infeksionet në varra. Dhimbjet e barkut tek foshnjet. Dhimbjet dhe lëngu që rrjellë nga varrat. Dhimbjet e belit, shpinës, reumatike. PËRDORIMI: • Oral (duke pirë) 1 lugë e vogël pihet në mëngjes esëll. Dermal (duke lyer) 5-6 pika lyhen në formë masazhi. Hemorroidet; pihet 1 herë në ditë dhe lyhen 10-15 pika rreth dhe pak mbrenda, 1-2 herë në ditë. KUJDES: • Oral (duke pirë), nuk është e preferuar të pihet më shum se 1 lugë e vogël në ditë. KUNDËREFEKTET: • Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet. Oral (duke pirë), të sëmurët nga epilepsia nuk duhet ta përdorin vajin bashkë me pilula anti-epileptike.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

VAJ BALÇI / Kantaroni (Lulebalsami i verdhë) - St. John's Wort oil

5.00 €