+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil Akzer 20 ml

9.00 €

VAJ ARGANI - Argan oil Akzer 20 ml Qmimi 9.00 € plus transporti Argani është pemë që rritet vetem në një rajon të Marokos, dhe është nën mbrojtjen e UNESCOs nga viti 1998. Trupi i pemës arin gjatësi deri në 10 metra dhe gjërësi deri 15 metra. Jetëgjatësia e pemës së Arganit arin 150-200 vite. Vaji Arganit nxirret nga bërthama e frytit, bërthama e frytit është e mbështjellur me lëvore të fortë sikur Arra. Vaji Arganit përmban omega 9 (acid oleik), omega 6 (acid linoleik) si dhe përmban sasi të bollshme të vitaminës E. DOBITË: • Anti-aging (kundër rrudhave). Rrudhat posht syrit. Antimikrobial, mbyt mikrobet në lëkurë. Pastron aknet. Preferohet për lëkura të thata. Parandalon plasaritjen (të çarrat) dhe irritimet. Zbutë lëkurën dhe mbron nga rrezet e diellit UHV. Ushqen flokët. Parandalon dhe riparon thyerjet në maje të flokëve. Forcon strukturën e thonjëve që thyhen shpejtë. • Kundër akneve përdoren 2-3 pika duke lyer. Për të çarrat dhe irritimet përdoren 5-6 pika duke u lyer.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil Akzer 20 ml

9.00 €