+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil

6.50 €

VAJ ANASONI - Anise Oil 20 ml Qmimi 6.50 € plus transporti VETITË: • Vaji esencial i anasonit është përdorur si një antiepileptik, antihisterik, antireumatik, antiseptik, antispazmatik, purgativ (laksativ), karminativ, kordial, dekongestant, digestiv, ekspektorant, insekticid, qetësues (sedativ), stimulues dhe vermifug~antihelmintik. PËRFITIMET SHËNDETËSORE: • Ky vaj zakonisht është përdorur për trajtimin e reumatizma&artritit, për mbrojtjen kundër baktereve, për të lehtësuar (zbutur) ngërçet dhe si një pastrues, për të larguar gazrat, për të ngrohur trupin, për të zhbllokuar (hapur) damarët e mbyllur dhe për të lehtësuar frymëmarrjen. Për më tepër, disa praktikues përdorin vajin e anasonit për të lehtësuar tretjen, për të qitur gëlbazën, për të trajtuar rrufën (katarr), për të vrarë dhe dëbuar insektet, për të vrarë krimbat dhe morrat, si dhe për të lehtësuar nga vuajtjet nervore. DOBITË: • Lehtëson tretjen. Largon gazrat. Hap oreksin. Largon neveritjen që ndihet ndaj ushqimeve. Rrit qumështin tek gjidhënëset. Qetësues, pagjumësia (insomnia). Artriti-reumatizmi. Celuliti. Heq gazrat. Gazrat tek foshnjet. PËRDORIMI: • Oral (duke pirë); Në 1 fingjan me ujë pikohen 1-2 pika, pihen 2 doza të tilla në ditë para buke. Dermal (duke lyer); 5-6 pika pëdoren në formë masazhi. Gazrat tek foshnjet; Dermal (duke lyer), 1-2 pika lyhen në pjesën e barkut dhe përfundi këmbëve KUJDES: • Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara. Përdorimi I tepruar mund të shkaktoj mpirje.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil

6.50 €