+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE

12.00 €

Kripa e Himalajeve nxirret në Pakistan. Miniera e kripës që gjendet këtu konsiderohet një nga burimet më të pastra në botë. Llamba e kripës rregullon edhe lagështinë e mjedisit, duke eleminuar efektet e dëmshme të lëshuara nga pajisjet elektromagnetike. Kjo veçori na bën të ndjehemi më energjikë dhe të shëndetshëm. Me rregullimin e lagështirës në mjedis dhe aftësinë e absorbimit të tepërt të llambës, duke lënë llambën e kripës ndezur gjatë natës do të ju pushojnë shumë dhimbje, veçanërisht dhimbjet e shpinës të muskujve dhe gjurit të shkaktuara nga lagështia e tepërt. Llamba e kripës së Himalajeve, kur mbahet në tavolinë në mjedisin e punës falë efekteve që ka rrit koncentrimin, pastron ajrin, duke pastruar ajrin në ambiente të mbyllura rrit energjinë e trupit dhe ndihmon ta mbajë konstant. Duke parandaluar përhapjen e viruseve dhe baktereve të dëmshme në ajër, aftësia e tyre për të jonizuar ajrin dhe aftësia e tyre për të rregulluar lagështinë janë shumë të mira për pacientët me astma, bronkit dhe sinus. Falë dritës së butë që lëshonë, ndihmonë për të fjetur më mirë dhe më në fund jep kontributin e rëndësishëm për dekorim. 10 Përfitimet e Kripës së Himalajeve 1. Ndihmon në zbrazjen e lëngjeve të tepërta nga trupi 2. Rregullon nivelin e pH në gjak 3. Rrit nivelin e energjisë tuaj 4. Përmirëson thithjen e lëndëve ushqyese 5. Ul presionin e gjakut 6. Parandalon formimin e venave me variçe 7. Ju ndihmon të luftoni migraines 8. Është i dobishëm ndaj bllokimit të hundës 9. Lufton Puçrrat 10. Lehtëson ngërçet e muskujve Llamba e kripës së Himalajeve e nxjerrur nga shpellat e kripës ruan pastërtinë dhe natyralitetin e saj pasi që ajri nuk hyn në mjedisin e shpellës. Kripa do të thotë jon negativ. Jonet negative janë vitamina të shëndetshme në ajër. Siguron mjedisin e nevojshëm të ajrit për të pushuar njeriu më mirë . Llambat nga kripa janë provuar të jenë efektive për njerëzit, si në aspektin mendor ashtu edhe në aspektin fizik. Përfitimet e panumërta të joneve negative përfshijnë forcimin e sistemit imunitar, zhvillimin e fëmijëve, problemet e gjumit, koncentrimin dhe problemet me koncentrimin, stresin, agresionin, bashkë me probleme tjera psiqike është vërtetuar të jetë e dobishme edhe për probleme fizike si astma, gulçimi, gripi, ftohja. Kemi Llamba 2-3 Kg dhe 5-7 Kg

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE

12.00 €