+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI/KARADUT ŞURUBU/ŠURUP OD CRNOG DUDA – NET 50 GR - KOD 0003

6.50 €

EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Shëron infeksionet e gojës dhe të grykës. Shëron sëmundjen e njohur me emrin afta (fshikëzat me lëng të bardhë që dalin në gjuhë ose në cipën e gojës te foshnjat). Pastron gjakun. Ul tensionin e lartë të gjakut. Rregullon punën e sistemit të tretjes dhe ndihmon tretjen e ushqimit. Heq (largon) lodhjen ekstreme. Përdoret në shërimin e sëmundjes së anemisë, të hepatitit dhe të gastritit kronik. Forcon rrënjët e flokëve dhe të dhëmbëve. Si një antioksidant shumë i fuqishëm bllokon veprimin negativ e radikaleve të lira si dhe forcon sistemin imunitar. PËRDORIMI: ¼ e një gote çaji mbushet me shurup, pjesës së mbetur (¾) i shtohet ujë i pijshëm, përzihet dhe pihet (pasi të kemi bërë disa herë gargarë). Ndërkaq, fshikëzat me lëng të bardhë që dalin në gjuhë ose në cipën e gojës te foshnjat lyhen direkt me shurup të manit të zi, me ndihmën e një shkopi me pamuk një mjet tjetër.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI/KARADUT ŞURUBU/ŠURUP OD CRNOG DUDA – NET 50 GR - KOD 0003

6.50 €