+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Rreth Nesh

Mirë se vini në HerbalKos E-Shop

Farmaci Bimore - Herbal Shop

Tek ne mund të gjeni Bimë mjekuese mbi 130 lloje,çajna bimore për çdo lloj sëmundje. Vajra esenciale mbi 80 lloje,përzierje vajrash për problemet e flokëve dhe lëkurës.

Mjaltë, përzierje bimore me mjaltë, pekmeza, ujëra bimore, sherbet nga bimët. Kozmetika natyrale, krema të ndryshme,shampona,sapuna të prodhuara në dorë etj.

Porosit tani